Internetes megjelenés

A weblap a mai kor kirakata.

Ha valaki manapság meg akar jelenni a többiek számára, akkor meg kell jelennie az interneten, mert a tájékozódás jelentős részben áttevődött e virtuális piacra. S ahogy a házak és kirakatok sokfélék, úgy a honlapok is sokfélék – a honlapot létrehozó szándék, vagyis a honlap célja és tartalma szerint.

 

Magam szeretnék elsősorban a magamfajta kézműves-kisiparos-kistermelő szereplőknek segíteni, azoknak a civileknek, magánszemélyeknek vagy közösségeknek, akik nyújtják-nyújtanák egymásnak a tudásukat, termékeiket vagy tevékenységeiket, de eddig elakadtak az internet hálójában.

 

Sok évvel ezelőtt kezdtem ismerkedni a honlapkészítés rejtelmeivel, mostanra sok ingyenes és megvásárolt sablon és az alapvető programozási ismeretek birtokában meg tudom csinálni a megrendelő számára személyre szabott honlapot, ahol tényleg otthon lehet. Lehet kérni fehéret, feketét és tarkát; webáruházasat, blogosat, hírlevéllel, keresővel, számtalan szolgáltatási lehetőséggel – úgy hogy a google is szeresse a honlapunkat.

 

A kinézetről, a formai választékból az eddigi honlapjaim adnak ízelítőt,

a tartalmi kínálatról és a nagyon alacsony áraimról az árajánlat oldal tájékoztat részletesen – a megrendelés úgyis a személyes megbeszélések nyomán szokott kialakulni. 

 

Az általam képviselt stílus, mint esztétikai közeg kapcsán ugyancsak javaslom a kézműves honlapomat megtekinteni KATBO kéz-termék.